(Dansk)


Hvad er formålet med dette kursus?

Formålet med dette Mindfulness kursus er at arbejde med mening, selvindsigt og overskud. Herudover at berige jer med teknikker, som I med fordel kan benytte i hverdagens udfordringer. Vi skal lære at være mere fokuserede og nærværende, og være i stand til at kunne slippe en del af vores daglige bekymringer og koncentrere os om at være i nuet.

 

Hvilke Mindfulness øvelser vil der bl.a. blive fokuseret på?

 • Bevar fokus
  Træn din evne til at være fokuseret og nærværende; at gøre én ting ad gangen med fuld opmærksomhed – uden at bekymre dig.

 

 • Oplev en guided Mindfull solopgang
  Stå op sammen med naturen ved solopgang og oplev, hvordan alt liv vågner. Her tager vi imod den nye dag, som dén gave den er.

 

 • Oplev en guided Mindfull solnedgang
  Forstil dig, at du fyldes med glæde og ro gennem solens stråler, mens du ved solnedgang husker og viser taknemmelighed for de gode oplevelser, som dagen har givet os. Send gerne en tanke til andre, hvis du har brug for dette.

 

 • Oplev gående meditationer
  Ofte når vi vælger at gå en tur, har vi så travlt med at nå vores mål, og vores tanker er ofte rettet på de ting og gøremål som vi har foretaget os i løbet af dagen, samt hvad vi skal senere. Vi glemmer altså at mærket nuet.  Vores krop er et sted, og vores sind et andet. Vi skal her koncentrere os om at være fuldt nærværende. Vi skal være opmærksomme på kroppen og dens bevægelser, hertil skal vi åbne vores sanser og give os selv lov til at opleve uden at analysere.

 

 • Vi tager naturen ind
  Her vil vi finde et sted i naturen, hvor vi udelukkende har opmærksomheden rettet på naturens lyde. Vi skal her slippe dagligdagens spekulationer og bekymringer. Vi vil træne det at kunne lade tankerne komme og gå uden at involvere os i dem. Vi skal kunne give slip og lade alting passere.

 


 

Praktiske informationer:

Hvor og hvornår  

Hotel Christiansminde i Svendborg – Weekendkursus gennemføres i 2018. .

Information & Tilmelding   Kontakt Mariann Salskov for yderligere information –  Tlf.: 60174440 – e-mail: salskov@hr-support.net, www.mariannsalskov.dk
       
Pris pr. pers.   kr. 3.900,- Inkluderer undervisning, forplejning og overnatning i 2 døgn på Hotel Christiansminde.
       
Kurset arrangeres af   KonsulentHuset Mariann Salskov
     
Læs mere om 2017 kurset her:   Invitation weekendophold Christiansminde 2017

 

 

blomst160120 sten160120 Sten i vand160120 Dråbe160120

 

 

 

 

(Dansk) Årstidens Fest(Dansk) i smukke omgivelser

Leider ist der Eintrag nur auf Dänisch verfügbar.

(Dansk) VINTERCAFÈ(Dansk) Nyd udsigten

Leider ist der Eintrag nur auf Dänisch verfügbar.

(Dansk) Bryllupper(Dansk) Året rundt

Leider ist der Eintrag nur auf Dänisch und Amerikanisches Englisch verfügbar.