Efterårsophold

3 dage i Sydfyns smukkeste omgivelser

Lad roen falde over jer i det sydfynske fra september til december.

Tag på ophold i efteråret og oplev skoven falme og bølgerne skvulpe – helt tæt på. Christiansminde har plads til alle og ligger i rolige, naturskønne oplevelser og med Svendborgs charmerende bymidte i gåafstand, langs vandet og den gamle havn. Om I er til en rolig weekend med afslapning fra hverdagen, vil opleve byen eller nyd naturen på cykel, gåben eller i kajak, er Christiansminde det oplagte sted.

Tilbud

2 overnatninger i delt dobbeltværelse

Stor morgenbuffet

1 x 3-retters middag

1 x 2-retters middag

Pris pr. voksen kr. 1.375,-

 

Som HK medlem giver vi en gratis opgradering til et værelse med udsigt, værdi kr. 200,- pr. nat

eller

I kan også vælge en ekstra nat uden beregning.

 

Vores reception sidder altid klar til at hjælpe Jer med Jeres ophold, på booking@christiansminde.dk eller tlf. 62 21 90 00

Nære Oplevelser

HorrorNights

Hver fredag og lørdag igennem hele oktober måned åbner Valdemar slot til en gruopvækkende oplevelse – tag din nærmeste under armen og lad jer sammen få en oplevelse, der sætter sig helt ind i sjælen.

Forsorgsmuseet

Oplev Svendborgs gamle fattiggård, som også er nordens bedst bevarede fattiggård. Her vil I opleve en ellers ofte skjult del af Danmarkshistorien.

Fugletræk

Tag ud og nyd vinden i håret alt imens du kan følge fuglene trække sydover i efterårsmånederne. Tag f.eks. på en dagstur til Dovns Klint på det sydlige Langeland – her kan du se alt fra havørne til gæs og drosler trække sydpå. Det er estimeret at op imod en kvart milliard fugle trækker sydpå over Danmark hvert år.

Julemarkeder

Besøg julemarkedet på havnen og oplev et af Danmarks hyggeligste julemarkeder, den første weekend i december, eller find inspiration på www.visitfyn.dk og find et væld af andre muligheder og oplevelser under jeres ophold.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen i Danmarks smukkeste natur!

BryllupperÅret rundt

Vi har også lokaler med pejs og en bryllupsmappe med gode idéer

Årstidens Festi smukke omgivelser

Har du styr på årstiden fest? Ellers hjælper vi gerne med at skabe den fest I ønsker.

Skal du med ud og vandre?Vandretræf i det Sydfynske

Kom med på en weekend med masser af fysisk aktivitet i noget af Danmarks smukkeste natur.