Efterårsophold

GÆLDER I PERIODEN SEPTEMBER-DECEMBER 2017

Hotel Christiansminde er beriget med en unik placering tæt på skov og vand, men samtidig i gå afstand fra Svendborg midtby. Dette gør det muligt for os både at tilbyde jer en aktiv ferie i naturen, eller at give jer et afslappende ophold alt efter jeresbønsker og behov.

På Hotel Christiansminde er der rig mulighed for at nyde efteråret, hinandens selskab, og et lækkert måltid i vores Panorama Restaurant med udsigt over Svendborg Sund.

EFTERÅRSOPHOLD

Vi har hos Hotel Christiansminde sammensat et særligt opholdstilbud til jer, så I kan opleve hotellet efteråret tæt på naturen.

 

Opholdet består af følgende:

2 x overnatninger med morgenbuffet

1 x 3 retters middag

1 x 2 retters middag

 

Pris pr. pers. i delt dobbeltværelse

Kr. 1.375,-

 

Vi tilbyder alle vore gæster:

Gratis trådløst internet

Gratis parkering

Gratis lån af cykler

Booking:

Book jeres værelse på booking@
christiansminde.dk eller
tlf. 62 21 90 00

Overnatning i vandkanten

Hotel Christiansminde har en helt unik placering tæt på vandet, omgivet af den smukke sydfynske natur.

Det er nemt at komme til Christiansminde. Nyd turen i bil, med tog, med bus, på cykel eller vandrende ad Øhavsstien. Eller kom sejlende hertil og læg til ved hotellets bådebro.  Hotel Christiansminde er et 4-stjernet hotel. Indbydende, smukt og funktionelt. Et ophold her er en fryd for sjælen, hvad enten du er her på ferie, kursus eller til konference. Vi byder på 98  rummelige værelser og suiter, alle med egen sydvendt altan eller terrasse, samt egen indgang. De fleste værelser med udsigt over Svendborg Sund. Her er mange muligheder for aktiviteter - på hotellet og i nærområdet. Vi tilbyder gode faciliteter og særlige pakkeophold til bl.a. dykkere, kajakroere, cyklister og vandrere, - og er gerne behjælpelige, hvis der er andre fysiske udfoldelser du ønsker at dyrke i den skønne natur og på vandet.  Køkkenet fokuserer på forkælelse af vores gæster med nordisk inspireret mad, baseret på lokale råvarer i videst muligt omfang. 

Skal du med ud og vandre?Vandretræf i det Sydfynske

Kom med på en weekend med masser af fysisk aktivitet i noget af Danmarks smukkeste natur.

BryllupperÅret rundt

Vi har også lokaler med pejs og en bryllupsmappe med gode idéer

Aktiv cykelferieFamilie, landevej eller skov?

Tag på cykelferie på Sydfyn - Tæt på byen, midt i naturen!