Kom til heartland festival på egeskov slot

Kom og oplev Heartland Festival på Egeskov Slot d. 31. maj – 02. juni 2018. Heartland festivalen er en festival med fokus på musik, mad, kunst og samtaler. Efter en fantastisk succes i sine 2 første år følges successen nu op med endnu et overflødighedshorn af spændende kunstnere i disse historiske rammer.

 HEARTLAND FESTIVAL OG OPHOLD PÅ CHRISTIANSMINDE

 Heartland festivalen på Egeskov Slot er en unik tilføjelse til det danske festival landskab. En festival der for alvor tager fat om den komplette oplevelse. En festival der lægger sig direkte op ad den tid vi lever i, med fokus på musik, mad, kunst og samtaler. En festival, der danner et kompas om vores samtid og dit velvære.

Festivalen finder sted på Egeskov Slot, knap to timer fra København, og kun 20 minutter fra Hotel Christiansminde. Slottet er med sin renæssancearkitektur og enestående parker den perfekte ramme om en festival om vores egen tid: Med hverdagen på afstand er det både lettere at more sig og se skarpere på den tid, vi lever i.

Programmets fire dele passer nøje til Heartlands “live-situation” og tilbyder tilsammen et kompas til vores tid anno 2018. Musikken kan starte en fest på et øjeblik, og samtidig tegne et billede af vores tilværelse. Maden rører os her og nu hver eneste dag – og den er samtidig afgørende for vores globale fremtid. Kunsten er vigtig fordi den undersøger vores virkelighed og kommer med korrektioner af de kompasser vi plejer at følge. Og samtalen – måske den vigtigste live-event mennesket nogen sinde har skabt – er den stærkeste vej til et fællesskab med andre mennesker.

Se programmet her

VORES OPHOLDS TILBUD:    

 

PARTOUTBILLETTER

Partoutbillet
2 Overnatninger i dbl. værelse
2 x Stor morgenbuffet
Shuttlebus til og fra festivalen 2 dage

 

Fra kr. 2.875,- pr. person

 

Mulighed for tilkøb af

Enkeltværelse*                            300,- pr. nat

 Værelse med udsigt*                   200,- pr. nat

  Seafront Suite*                               800,- pr. nat

 

Vi sørger selvfølgelig for transport til og fra festivalen 2 dage, så du kan lade bilen blive sikkert – og gratis – stående på hotellet.

 

FAKTA

Den 31. maj – 02. juni 2018. Flere udendørs scener, 1 stort telt til live-samtaler.

Egeskov ligger under to timer fra KBH og Aarhus. Kun 20 minutter fra Christiansminde. Heartland ejes af Egeskov Slot og Live Nation og støttes generøst af Region Syddanmark, Faaborg-Midtfyn Kommune og Udvikling Fyn.

 

Booking

Reservation på booking@
christiansminde.dk
eller tlf. 62 21 90 00

 

Priser

Partoutbillet
2 x Overnatninger
2 x Stor morgenbuffet
Shuttlebus til og fra festivalen 2 dage

Fra kr. 2.875,- pr. person

BryllupperÅret rundt

Vi har også lokaler med pejs og en bryllupsmappe med gode idéer

Årstidens Festi smukke omgivelser

Har du styr på årstiden fest? Ellers hjælper vi gerne med at skabe den fest I ønsker.

Aktiv cykelferieFamilie, landevej eller skov?

Tag på cykelferie på Sydfyn - Tæt på byen, midt i naturen!