I år skal der afholdes julefrokost i Svendborg – i den kulinariske restaurant på hotel Christiansminde

Hotel, resort og konferencecenter Christiansminde byder atter i år på en uforglemmelig dejlig julefrokost i Svendborg.

Vi byder velkommen til såvel mindre som større selskaber i vores elegante og spændende restaurant med en fantastisk panorama udsigt over Svendborgsund.
Udsigten fra vores panorama restaurant er lige betagende året rundt, om foråret med alt det spirende grønne, om sommeren hvor alt står i fuldt flor, om efteråret med alle de brunlige, gule og røde farver i trækronerne og om vinteren med sne og is.

En julefrokost i Svendborg på hotel Christiansminde er spækket med kulinariske oplevelser. Vi anvender udelukkende de bedste og mest friske fynske råvarer, som tilberedes med kærlig hånd i vores køkken.

Ring til os og hør nærmere og bestil hellere i god tid – julen kommer jo alligevel, som den plejer den 24. december.

Julefrokost i Svendborg med masser af kulinariske oplevelser på hotel, resort Christiansminde

Julefrokost i Svendborg på hotel Christiansminde kun ca. 5 kilometer fra Svendborg by er en oplevelse, som alle burde unde sig.

En kulinarisk oplevelse baseret på de bedste fynske råvarer, som vores dygtige køkkenchef med personale tilbereder efter alle kunstens regler for at tilfredsstille jeres forventningsfulde smagsløg.

Vær ude i god tid og bestil jeres julefrokost i Svendborg på hotel Christiansminde med den mest vidunderlige panoramaudsigt direkte fra restauranten over Svendborgsund ved porten til det Sydfynske øhav.

Ring til os og få et godt tilbud på årets store oplevelse, en formidabel julefrokost i Svendborg på hotel Christiansminde.

Aktiv cykelferieFamilie, landevej eller skov?

Tag på cykelferie på Sydfyn - Tæt på byen, midt i naturen!

Skal du med ud og vandre?Vandretræf i det Sydfynske

Kom med på en weekend med masser af fysisk aktivitet i noget af Danmarks smukkeste natur.

JulefrokostBestil NU

Har I styr på årets familie -eller firmajulefrokost? Ellers er vi gerne behjælpelige med dette!