Restauranten

Svendborg er kendt for sit årlige store fødevaremarked, og for optagelsen i Cittaslow.  Bag Cittaslow ligger visionen om at øge livskvaliteten, fremme det gode liv og værdier som bæredygtighed, kvalitet og lokale produkter er et must.

Værdier og visioner som Svendborg og Hotel Christiansminde har til fælles. Køkkenet tilbereder hver dag gastronomiske oplevelser til vores gæster. Med inspiration i det nordiske køkken, sammensætter køkkenchef Rasmus Urup menuer af sæsonens friske råvarer, som altid handles lokalt når de kan! Fra restauranten kan udsigten over Svendborgsund og det Sydfynske Øhav nydes. Og når vejret tillader det, kan middagen indtages på restaurantens store terrasse.   Restauranten er åben for alle, dagligt til morgenmad, frokost og aften.    

Brunchmed bobler
Serveres med udsigt til sundet og smilende personale. Et glas bobler og varme drikke ad libitum!
BryllupperÅret rundt

Vi har også lokaler med pejs og en bryllupsmappe med gode idéer

Rottefælde Revy 2016Rottefælde Revy 2016

I forbindelse med Rottefælde Revyen d. 2. juni - 20. august 2016, har vi sammensat et godt tilbud, som giver jer mulighed for at nyde en god middag, samt et dejligt ophold på Hotel Christiansminde i attraktive omgivelser.