Restauranten

Svendborg er kendt for sit årlige store fødevaremarked, og for optagelsen i Cittaslow.  Bag Cittaslow ligger visionen om at øge livskvaliteten, fremme det gode liv og værdier som bæredygtighed, kvalitet og lokale produkter er et must.

Værdier og visioner som Svendborg og Hotel Christiansminde har til fælles. Køkkenet tilbereder hver dag gastronomiske oplevelser til vores gæster. Med inspiration i det nordiske køkken, sammensætter køkkenchef Rasmus Urup menuer af sæsonens friske råvarer, som altid handles lokalt når de kan! Fra restauranten kan udsigten over Svendborgsund og det Sydfynske Øhav nydes. Og når vejret tillader det, kan middagen indtages på restaurantens store terrasse.   Restauranten er åben for alle, dagligt til morgenmad, frokost og aften.    

Sommerens festSOMMERENS FEST

Har du styr på din sommerfest? Ellers har vi et par gode løsninger i ærmet.

BryllupperÅret rundt

Vi har også lokaler med pejs og en bryllupsmappe med gode idéer

Brunchmed bobler
Serveres med udsigt til sundet og smilende personale. Et glas bobler og varme drikke ad libitum!