Restauranten

Svendborg er kendt for sit årlige store fødevaremarked, og for optagelsen i Cittaslow.  Bag Cittaslow ligger visionen om at øge livskvaliteten, fremme det gode liv og værdier som bæredygtighed, kvalitet og lokale produkter er et must.

Værdier og visioner som Svendborg og Hotel Christiansminde har til fælles. Køkkenet tilbereder hver dag gastronomiske oplevelser til vores gæster. Med inspiration i det nordiske køkken, sammensætter køkkenchef Rasmus Urup menuer af sæsonens friske råvarer, som altid handles lokalt når de kan. Fra restauranten kan udsigten over Svendborgsund og det Sydfynske Øhav nydes. Og når vejret tillader det, kan middagen indtages på restaurantens store terrasse.  

Restauranten er åben for alle, dagligt til morgenmad, frokost og aften.    

Kom med til gru og gysHorror Night

Start dagen med en lækker middag i vores Panorama Restaurant inden gyset på Valdemars Slot!

BryllupperÅret rundt

Vi har også lokaler med pejs og en bryllupsmappe med gode idéer

Skal du med ud og vandre?Vandretræf i det Sydfynske

Kom med på en weekend med masser af fysisk aktivitet i noget af Danmarks smukkeste natur.