Store vinter-badedag 2018

Søndag d. 28. januar 2018 kl. 11.00.

Vi gentager succesen fra 2016 og 2017 og afholder endnu en gang vores Store Vinter-Badedag i det smukke Christiansminde.

Kl. 11.00 er der nedtælling til at hoppe i bølgerne, hvorefter man kan benytte det opvarmede Vildmarksbad og den mobile Sauna, inden I skal forkæle jer selv med hotellets lækre brunch. Husk at bestille bord!.

Også i år har vi deltagelse af vore gode samarbejdspartnere. Svendborg Vingaard byder på en lille dram at varme sig på. Kulinarisk Sydfyn varmer op til Suppens Dag (24. februar) og byder på varm suppe, – og desuden har vore naboer fra Christiansminde Minigolf brygget kaffe til alle der kunne trænge til det.

 

Store Vinter-badedags brunch

Kom til Store Vinter-Badedag i det hyggelige Christiansminde, og få hilst på nogle af de mange andre helårsbadere fra nær og fjern. Efter en tur i bølgerne kan I nyde en tur i Saunahytten eller det opvarmede udendørs Vildmarksbad.

Fra kl 11.30 kan I nyde vores store brunchbuffet på hotellet for kun kr. 150,- pr. pers.
Dette tilbud gælder både badere og tilskuere.

HUSK – at bestille bord!

BORD
RESERVATION

På tlf. 62 21 90 00
eller booking@
christiansminde.dk

dato

Søndag d. 28. januar 2018

pris

Pr pers. kr. 150,-
(gælder både badere og tilskuere)

Aktiv cykelferieFamilie, landevej eller skov?

Tag på cykelferie på Sydfyn - Tæt på byen, midt i naturen!

BryllupperÅret rundt

Vi har også lokaler med pejs og en bryllupsmappe med gode idéer

VINTERCAFÈNyd udsigten

mens du nyder en kop varm cacao, en portion dampende suppe el. lign. - i skæret fra varmelamperne og godt pakket ind i lunende tæpper.