Hotel Christiansminde

OVERNATNING – RESTAURANT – KONFERENCER – SELSKABER – OPLEVELSER

VELKOMMEN TIL HOTEL CHRISTIANSMINDE

Ved indgangen til Øhavets hovedstad og den perfekte udgang til alle øerne, finder du Hotel Christiansminde. Vandre-,  cykel- eller kajakture, lystfiskeri, dykning, smagsoplevelser ud over det sædvanlige, sejladser og meget, meget mere venter dig på Hotel Christiansminde på Fyn. Uanset om du er her på ferie eller som deltager i en konference eller et kursus kan vi tilbyde den perfekte overnatning. Brug de fantastiske rammer på sydfyn til aktiviteter i naturen, eller slap af på din egen balkon eller terrasse og nyd den fantastiske udsigt.

Vi forholder os til COVID19
Sundheden og trygheden hos vores gæster og medarbejdere er vores første prioritet. Derfor har vi oprettet procedurer og rutiner relateret til COVID-19 og følger nøje med i udviklingen. Vi følger anbefalingerne og retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne og vi handler i overensstemmelse hermed og tager alle de nødvendige forholdsregler.

safe to visit logo
Værelse på Hotel Christiansminde

Overnatning

Om I ønsker familienærvær i smukke omgivelser, et aktivt ophold, eller bare et weekendophold, kan Hotel Christiansminde tilbyde overnatning lige i vandkanten.  

Restaurant Christiansminde

Forkæl jer selv i vores Panorama Restaurant med lækre retter, inspireret af det nordiske køkken og sæsonens råvarer. Nyd samtidig den formidable udsigt over Svendborg Sund.

Menu på Hotel Christiansminde
Hoteller i Svendborg - Christiansminde

Book Ophold

Her kan I booke jeres overnatning online og få bekræftelsen på jeres hotelophold på sydfyn tilsendt på mail med det samme.

Konferencer

Hotel Christiansminde har det ypperste af moderne mødeteknisk udstyr på 4 stjernet niveau. Vi har lokaler i størrelser fra 2 til 250 personer. 

Sylvesterkuben

Christiansminde outdoor

Med Hotel Christiansmindes attraktive placering på sydfyn er mulighederne for fysiske aktiviteter mange, så du får et perfekt udgangspunkt for en aktiv ferie i smukke omgivelser på Fyn. Området byder bl.a. på fede MTB-spor, kilometerlange vandre- og cykelstier både i skov og på landevej. Herudover kan hotellet tilbyde dykkerferie, undervandsjagt samt kajakferie til dem, der ønsker en aktiv ferie i og på vandet.