---

Møde- og Eventmessen

Tak til alle, der besøgte os på Mødeøen Fyns stand på Møde- og Eventmessen i Bellacentret den 1.-2. marts. Hjerteligt velkommen til alle jer, der benyttede lejligheden til at tilmelde sig vores Business Nyhedsbrev. Den heldige vinder af gavekortet til et weekendophold blev Tina Gylden Mikkelsen og vi glæder os meget til besøget.

Nyhedsbrevet kommer 4-6 gange om året og vil altid være fyldt med inspiration og nyttige tips til dig, der arrangerer møder og konferencer.

---

Glødende kul og kølige drinks

Har du bestilt godt vejr til din konference eller firmaets sommerfest? Så husk også at opgradere middagen til vores uovertrufne grillbuffet.
Så får I det fulde udbytte af solskin, saltvand og kølige drinks i en afslappet atmosfære, mens bøffer, pølser og mange andre lækkerier bliver tilberedt.

Der er absolut intet i vejen med en middag i restauranten, men den kan aldrig stå mål med grill og sommerhygge. 

---

Bekend kulør

Hvem er dine deltagere? Få skræddersyet dit møde, så det rammer deltagerne lige i hjertekulen. Skal pigerne fra kontoret forkæles? Skal sjakket fra skurvognen påskønnes? Er det bestyrelsen med ledsagere, der er inviteret? Eller vil I have en storslået naturoplevelse med plads til rekreation og eftertænksomhed?

Vi har hele paletten uanset om det skal være pink og piget, blåt og råt, gyldent og elegant eller grønt og helt nede på jorden. Så har du et bestemt formål med mødet, hjælper vi dig med at finde aktiviteter, sammensætte menuer eller lave andre små finesser, som matcher temaet. 

---

En eventyrlig madoplevelse

H.C. Andersen rejste ud i verden med dampskib og sejlede derfor med jævne mellemrum gennem Svendborg Sund. I romanen ”De to Baronesser” fra 1848 beskrev han en sejlads på Svendborg Sund således:
”De dreiede snart ind i Sundet, der her er som Rhinen paa det bredeste, men mere grønt og gjennemsigtigt; i kjække, maleriske Bugter gaaer den friske Strøm mellem høie Ege- og Bøgeskove.”

Vi har ladet os inspirere af denne roman til en helt ny aktivitet, som kombinerer elementerne teambuilding, teater og picnic. Romanen ”De to Baronesser” begynder og ender i Svendborg og vi har omsat handlingen til et gastronomisk drama, hvor I har hovedrollen. Vi tør godt love, at I kommer til at opleve hinanden, måltidet og området omkring Christiansminde på en helt ny måde. Tør du udfordre dine deltagere?

---

Hvem er Helge?

I kan også opleve Svendborg Sund helt uden dramatik. Tag et frikvarter på Svendborgsund med det over 90 år gamle veteranskib M/S Helge. M/S Helge lægger til ved bådbroen ud for hotellet og turen varer 1½ times tid, men kan planlægges med mulighed for at stige af og på undervejs f.eks. ved Valdemars Slot.

Nyd den den smukke natur med skove, strande og de hyggeligste små havne. Vi pakker gerne frokosten eller eftermiddagskaffen, så I kan tage den med ombord. Årets første tur er den 12. maj.

---

Mød fremtiden nu

Vidste du at fremtidens mødedeltagere anser konferencer som lidt tid væk fra familie og hverdag, hvor man har mulighed for at forkæle sig selv? Derfor kommer vi mere og mere til at opleve, at deltagerne går tidligt i seng og benytter lejligheden til at få 8 timers søvn eller læse lidt i en god bog.

Kom fremtiden i møde og overvej om, dine konferencegæster skal have mulighed for at sove lidt længere og begynde dagen veludhvilede med brunch og netværk. Så kan du med fordel springe eftermiddagskagen over og i stedet give dine gæster en sen frokost ”to go”, som de kan nyde på vejen hjem.

---
hjemmeside

Farvel

Christiansmindes Hotelchef, Lone Palm, har takket ja til et nyt spændende job på Great Northern golf og spa resort i Kerteminde med start 1. april. Lone har gennem godt 3 år medvirket til den flotte fremgang Christiansminde har oplevet og ikke mindst til den hyggelige og imødekommende atmosfære på hotellet. En stor tak til Lone.

Vi forventer at kunne præsentere den nye chef for reception og konference i det næste nyhedsbrev.

Stillingsopslaget kan ses på Christiansmindes hjemmeside.

---

Tilbage til fremtiden

Påsken er en milepæl i mere end én forstand. Vi har stadig ledig kapacitet i 2018, men efter påske plejer en stor del af det kommende år at være udsolgt.

Både vores værelser og mødelokaler er udformet forskelligt og kan indretningsmæssigt bruges til forskellige formål. Så det er allerede nu tid til at sikre sig de rette værelser og optimale lokaler til 2018.

Vores konferenceafdeling har stor erfaring med at få alle former for konferencer og arrangementer til at lykkes og du har så vidt muligt kontakt til den samme koordinator gennem hele processen fra booking til evaluering. Så tøv ikke med at kontakte dem eller kig forbi til en rundvisning.

---
  

HOTEL CHRISTIANSMINDE
CHRISTIANSMINDEVEJ 16
5700 SVENDBORG
TEL + 45 62 21 90 00
FAX +45 62 21 60 81

EMAIL:
BOOKING@CHRISTIANSMINDE.DK
KONFERENCE@CHRISITANSMINDE.DK

 

FØLG OS OGSÅ HER