CYKELFERIE I DANMARK PÅ DET SMUKKE SYDFYN

Når du holder cykelferie i Danmark på Hotel Christiansminde, er der hverken langt til familieturen på de små snoede veje eller bakkespurterne i de “Fynske Alper” på racercyklen med vennerne. Derudover kan man hoppe på mountainbiken og komme ud på de naturskønne, udfordrende og nærtliggende tracks.

Uanset om I er ude efter en afslappende og naturrig base for en hyggelig familiecykelferie, på udkig efter startpunktet for en rundtur på Fyn eller måske leder I bare efter tracks i de nærtliggende skove, Svanninge bakker eller ved Valdemars Slot på Tåsinge, så er vi lige midt i det hele.
Med nem transport til alle steder – Cykelferie i Danmark – Det hele starter ved Hotel Christiansminde.

TAG PÅ CYKELFERIE I DANMARK

Hotel Christiansminde har en stribe forskellige tilbud i den smukke Sydfynske natur.

Med Naviki kan I altid finde den bedste rute!

I kan planlægge jeres rute her
Eller downloade App til telefonen her

CYKELFERIE FYN

Prøv en cykelferie på Fyn fra Hotel Christiansminde Fra Hotel Christiansminde er der hverken langt til hyggelige familieture på cyklen, eller tage “Fyn Rundt” på racercyklen med vennerne. Derudover kan man hoppe på mountainbiken på sin cykelferie i Danmark og komme ud på fede og udfordrende tracks. Om I er ude efter et afslappende og […]

MOUNTAINBIKE – MTB PÅ FYN

MTB Fyn – Tag vennerne med på mountainbike ophold i den smukke Sydfynske natur Hvem elsker ikke et godt track? Og efter en dejlig aktiv tur med vennerne, skal det gøre godt med et varmt bad og en hyggestund i vores smukke panoramarestaurant. Inden for en radius af 15 km finder I ikke mindre end […]

RACERCYKLING

Udfordring for entusiaster og professionelle Forestil dig at stå på terrassen direkte ud til vandet, vejret er skønt, du vender dig om, tager din cykel med igennem hoveddøren og ud af lejligheden. Så snart som du er ude, svinger du over sadlen og tager en 300 meters omvej forbi vandkanten ved  Fyn rundt ruten – Så er du i gang med din cykelferie på Fyn.

Hotel Christiansminde ligger med det perfekte udgangspunkt, til flotte og lange dagsture, Fyn rundt, Langeland rundt og meget mere. Vi har selvfølgelig internet til at I kan hente ruter ned.

Fyn har nogle af Danmarks smukkeste strækninger, med rig mulighed for at udfordre både professionelle og nybegyndere på cykelferie i Danmark.

CYKELTUR

Nem adgang til hele Sydfyn Heldagsture til Ærø eller Skarø. Ud i skovene vest for Svendborg, eller en tur på Thurø og Langeland. Hotel Christiansminde ligger tilgængelig til færge og stisystemer som gør det nemt at komme rundt i hele det Sydfynske landskab på jeres cykelferie på Fyn. Hotel Christiansminde tilbyder alle gæster gratis udlejning af cykler ved receptionen.

HOTEL CHRISTIANSMINDE ER EN DEL AF BED & BIKE

Hold din aktive ferie hos os Svendborg på Sydfyn er et helt ideelt udgangspunkt for jeres næste cykelferie i Danmark. Blandt de billedskønne, stråtækte huse og bløde bakker, finder du Danmarks måske mest smukke cykelruter – og med et kombineret ophold på Hotel Christiansminde, får du en cykelferie som gør godt for både krop og sjæl.

SAMARBEJDE MED CYKELVENNER ØHAVET

Cykelvenner også kaldet Bike Friends, er et netværk på tværs af Det Sydfynske Øhav, hvor vi sammen gør noget ekstra for dig som cykelgæst på cykelferie i Danmark. Her hos os finder du i vores åbningstid bl.a.: Cykelpumpe Lappegrej Vi tilbyder dig desuden følgende ekstra services i vore åbningstid:

  • Mulighed for drikkevand
  • Salg af lokale cykelkort
  • Salg af nye cykelslanger i standard størrelse
  • Salg af snacks
  • Mulighed for opladning af e-bike (el-cykel)
  • Adgang til bænk for hvil og spisning af madpakke