CYKELFERIE FYN

cykelferie

Inkluderer

Pris

Fra kun 1.495,- pr. person i delt dbl. værelse

Prøv en cykelferie på Fyn fra Hotel Christiansminde

Fra Hotel Christiansminde er der hverken langt til hyggelige familieture på cyklen, eller tage “Fyn Rundt” på racercyklen med vennerne. Derudover kan man hoppe på mountainbiken på sin cykelferie i Danmark og komme ud på fede og udfordrende tracks.

Om I er ude efter et afslappende og naturrigt sted til base for en familie cykelferie på Fyn, eller mangler I udgangspunktet for en Fyn rundtur eller tracks ud langs Øhavsstien, Svanninge bakker og skovtracks lige ved hotellet, så er vi lige midt i det hele, med nem transport til alle steder, eller start lige uden for dit værelse.

Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe jer. På hotellet tilbyder vi således:

  • Adgang til at vaske cyklerne
  • Opbevaring af cyklerne i aflåst rum
  • Nem adgang til internet for downloadning af tracks til GPS

Hotel Christiansminde er en del af Bike Friends, som tager imod cykelgæsterne med pumpe, lappegrej, vand, anvisning af toilet og cykelkort.

Cykling er en naturlig del af Christiansminde, derfor håber vi at I også vil nyde de naturrige oplevelser på de 2 hjul, med start lige her.

Læs mere om 17 cykelture omkring Det Sydfynske Øhav.

Med Naviki kan I altid finde den bedste rute!

I kan planlægge jeres rute her
Eller downloade App til telefonen her

CYKELFERIE FYN – FAMILIETURE

Heldagstur til Ærø eller Skarø? Ud i skovene vestover eller en smuttur til Thurø og Langeland? Hotellet ligger med nem forbindelse til Ærøfærgen og har egen bådbro til Veteranfærgen Helge i sommerhalvåret. Det bliver ikke meget nemmere at komme afsted på de hyggelige dagsture med familien, på 2 hjul i ro og mag! Madpakkerne hjælper vi selvfølgelig gerne med, så I ikke skal bekymre jer om det undervejs.

ROADBIKING

Forestil dig at stå på terrassen direkte ud til vandet. Vejret er skønt, du pakker dit grej, finder din cykel frem fra Outdoor Centret og er klar til afgang. Så snart du er ude, svinger du over sadlen og tager en 300 meters omvej forbi vandkanten ved Fyn rundt ruten – Så er du i gang.

Hotel Christiansminde ligger som det perfekte udgangspunkt, til flotte og lange dagsture, Fyn rundt, Langeland rundt og meget mere. Vi har selvfølgelig internet til at I kan hente ruter ned.

MOUNTAINBIKES

Hvem elsker ikke et godt track? Og hvad er bedre end en central placering til at tage afsted fra?

Vi gør vores bedste for at hjælpe jer på jeres ophold med jeres mountainbikes, så I har selvfølgelig adgang til at vaske dem, vi hjælper med at have dem aflåst og I har nemt adgang til internettet og at downloade tracks til jeres GPS. Eller hvad med at deltage i BissenMTB – Det populære og velbesøgte 75 km MTB løb i Svendborg, der finder sted på St. Bededag hvert år. Mulighederne er uendelige, så kom og kør.

CYKELFERIE FYN TÆT PÅ BYEN

Vil I også gerne opleve lidt byliv imens I er afsted? Hotellet ligger blot 2,5 km fra gågaderne i Svendborg by og der er dermed ikke langt til en fantastisk eftermiddag i en af landets gamle maritime købstæder. Svendborg by rummer alt fra små specialbutikker til fantastiske fødevarer og oplevelser i byens rum, hele året rundt.

RUTER AF VILD NATUR OG SAMVÆR

I kan altid finde endnu mere info om cykle mulighederne og oplevelser for jer, i vores reception og på følgende sider.

10 smukke Sydfynske cykelruter

De Fynske cykelruter

Cykelferie på Fynsk

Svendborg MTB

Singletracker.dk

Bissenmtb.com

Endomondo Ruter

Planlæg din cykelrute her