Aktivitet i mødet giver altid deltagerne lidt ekstra energi og engagement. Vi har rigtigt mange muligheder for aktiviteter; ligefra hyggeligt socialt samvær til decideret teambuilding med og uden grænseoverskridende øvelser. Så fortæl os, hvad formålet skal være og vi hjælper dig med at finde frem til den rette aktivitet.

Vi præsenterer her et udvalg af de mest populære, men vi har mange flere gode idéer til dig.

I kan også hente inspiration fra dette katalog, som er lavet i samarbejdet med Fieldmore Kurser og Events
Fieldmore står for afvikling af aktiviteterne, og eventuelle spørgsmål skal rette til:

Tlf.: 96 27 80 55 eller mail: mail@fieldmore.dk

M/S Helge

Tag et frikvarter på Svendborgsund med det over 90 år gamle veteranskib M/S Helge. M/S Helge lægger til ved bådbroen ud for hotellet og turen varer 1½ times tid, men kan planlægges med mulighed for at stige af og på undervejs f.eks. ved Valdemars Slot (vi hjælper gerne med entrébillettter og booking af rundvisning på slottet).

Nyd den salte havluft med udsigt til den smukke natur med skove, strande og de hyggeligste små havne. Her kan alle deltage og vi pakker gerne frokosten eller eftermiddagskaffen, så I kan tage den med ombord.
M/S Helge sejler alle dage i perioden maj – september.

Det er også muligt at chartre M/S Helge kun til jer.

M/S Helge rute
Ældre sejlskibe

Træskibe

Vil du selv bestemme, hvor turen går hen, kan du chartre et sejlskib. En oplagt idé til både teambuilding, hygge og netværk i forbindelse med kunde- og personalepleje.

Flere af skibene har gode mødefaciliteter, så det er en oplagt mulighed for at komme væk fra det traditionelle mødelokale og samtidig få en fælles oplevelse.

Vi pakker gerne forplejningen, så I kan tage den med ombord.

 

Ølsmagning

Vi laver gerne en smagning tilpasset jeres ønsker med hensyn til tid og budget, hvis I er min. 10 personer.

Her får I blandt andet svarene på, hvordan serveringen påvirker duft og smag, hvordan øl og mad sættes sammen samt om øllet skal serveres køleskabs- eller kælderkoldt. Udover megen ny viden om øl, er det rigtig hyggelig aktivitet, som helt sikkert løfter den gode stemning til nye højder. 

Og det er selvfølgelig også muligt at erstatte vinen til maden med øl, hvis øllet skal være det gennemgående tema for aftenen.

Diverse øl
Bål og solnedgang

Bål og solnedgang

Nyd solnedgangen over Svendborg Sund og lun jer ved bålet.

Vi sørger for det hele; brænde til bålet, snobrødsdej, pølser, pinde og kurven pakket med drikkevarer.
Så alt, hvad der kræves i denne aktivitet er at kunne læne sig tilbage og deltage i hyggen.

Segway

Ønsker I frisk luft, men alligevel heller ikke for meget sved på panden, skal I overveje en tur på segways. I bestemmer selv, om det skal være en guidet tur i området, baner med små konkurrencer, eller hvad med et slag Segway Kroket, hvor I udfordrer hinanden og holdånden?

Sikkerheden er i top og alle kan være med. Der bliver sørget for alt sikkerhedsudstyr og instruktøren giver grundig vejledning, så alle er fortrolige med de to hjul.

Segway