HOTEL CHRISTIANSMINDE

BELIGGENHED

Hotel Christiansminde har en unik beliggenhed lige ud til vandet, midt i naturen og med en storslået udsigt til Svendborg Sund og det Sydfynske Øhav. hotellet, er der minigolf og petanquebane. Husk derfor altid at pakke badetøj, fornuftigt fodtøj og evt. golfudstyret til et ophold på Christiansminde.

Christiansminde set fra oven
Lej cykler på Hotel Christiansminde

AKTIVITETER

Muligheden for fysiske aktiviteter er mange. Lige uden for hotellet kan man benytte en af Fyns bedste sandstrande. Området byder også på mange kilometer vandre- og cykelstier foruden vandaktiviteter som kajak- eller dykkerture. I umiddelbar nærhed er der flere golfklubber og ved selve hotellet, er der minigolf og petanquebane. Husk derfor altid at pakke badetøj, fornuftigt fodtøj og evt. golfudstyret til et ophold på Christiansminde. 

Se de mange muligheder lige her!

UDFLUGTER

Turbåden M/S Helge lægger til ved hotellets bådebro – tag med på den smukke sejltur til Valdemars Slot på Tåsinge. Her kan man også besøge Elvira Madigan og Sixten Sparres gravplads på Landet Kirkegård. Også den varierede fynske natur og Danmarks største koncentration af slotte og herregårde er et besøg værd.

Se de mange muligheder lige her!

Gammel færgebåd

OVERSIGT OVER HOTELLETS BYGNINGER

Oversigt over Hotel Christiansminde
Luk menu