Et Øhavscenter

For Svendborg, Danmark og Turisterne

Det var en glædelig afslutning på ugen, da der fredag morgen d. 30/10 2015 kom det endelige udspil omkring dispensations ansøgningerne til kyst- og naturturisme. Svendborg Kommune og Christiansminde Hotels ansøgning vedrørende et Øhavscenter har opnået godkendelse som én ud af de 10 dispensationer over hele landet, med forbehold for at offentlig tilgang skal bevares og der ikke må bygges en ø ud i vandet.

Det videre projekt går nu igang og vi skal nu til at kigge på selve projektarbejdet, i form af økonomisk baggrund for projektet, dets udformning som følge af de nye tilpasningskrav og den lokale støtte blandt borgere såvel som aktører.

Der vil løbende blive opdateret med hele den kommende proces, på Øhavscentrets Facebook side og hjemmeside, hvor du kan følge projektet i de kommende år.

 

Vi ser frem til en spændende og engagerende proces, i den næste lange tid, hvor vi for alvor skal vise hvad Svendborg og det Sydfynske kan i samarbejde.

Øhavscentrets Facebook

Øhavscentrets hjemmeside

MTB eventyrPå sydfyn

Christiansmindes skønne omgivelser af natur, byder på sjov og samvær for alle. 

Tag på MTB miniferie og oplev suset blandt andet på De Tre Spor - vi har faciliteterne der skal til for et godt MTB ophold.

SOMMER CAFÉNyd udsigten

Forkæl jer selv med lidt let og forfriskende i For-Sommer Caféen på Terrassen, mens I nyder udsigten og årstidens skønne stemninger.

BryllupperÅret rundt

Vi har også lokaler med pejs og en bryllupsmappe med gode idéer