Et Øhavscenter

For Svendborg, Danmark og Turisterne

Det var en glædelig afslutning på ugen, da der fredag morgen d. 30/10 2015 kom det endelige udspil omkring dispensations ansøgningerne til kyst- og naturturisme. Svendborg Kommune og Christiansminde Hotels ansøgning vedrørende et Øhavscenter har opnået godkendelse som én ud af de 10 dispensationer over hele landet, med forbehold for at offentlig tilgang skal bevares og der ikke må bygges en ø ud i vandet.

Det videre projekt går nu igang og vi skal nu til at kigge på selve projektarbejdet, i form af økonomisk baggrund for projektet, dets udformning som følge af de nye tilpasningskrav og den lokale støtte blandt borgere såvel som aktører.

Der vil løbende blive opdateret med hele den kommende proces, på Øhavscentrets Facebook side og hjemmeside, hvor du kan følge projektet i de kommende år.

 

Vi ser frem til en spændende og engagerende proces, i den næste lange tid, hvor vi for alvor skal vise hvad Svendborg og det Sydfynske kan i samarbejde.

Øhavscentrets Facebook

Øhavscentrets hjemmeside

Aktiv cykelferieFamilie, landevej eller skov?

Tag på cykelferie på Sydfyn - Tæt på byen, midt i naturen!

VINTERCAFÈNyd udsigten

mens du nyder en kop varm cacao, dejlig kaffe m. kage el. lign. - i skæret fra varmelamperne og godt pakket ind i lunende tæpper. 

Årstidens Festi smukke omgivelser

Har du styr på årstiden fest? Ellers hjælper vi gerne med at skabe den fest I ønsker.