Hvad nu hvis jeg….?

Her på siden finder du alverdens praktiske informationer om dit ophold hos os, er der noget du mangler at vide? Så skriv til booking@christiansminde.dk eller ring på 62 21 90 00 og vi hjælper dig med det samme.  

Aktiviteter Der er mange aktiviteter både i Christiansminde, Svendborg og på Sydfyn, find en liste over aktiviteter her.  

Bagageservice Vi tilbyder bagageservice ved forespørgsel inden ankomst.  

Barneseng Vi tilbyder at opstille en barneseng på værelset for kr. 100,- Medbring dog egen dyne og pude.  

Børnepasning Vi tilbyder børnepasning på forespørgsel inden ankomst.  

Check-in Fra kl. 15.00 Der er bemanding hele døgnet på Hotel Christiansminde, ved ankomst efter kl. 23.00 bedes I dog ringe og oplyse dette.  

Check-ud Kl. 10.00, dog kl. 9.00 for konferencegæster.

 

Cykler Hotel Christiansminde råder over ca. 15 cykler som kan lånes i receptionen. Det er først til mølle, og vi henstiller derfor til at man afleverer nøglen i receptionen når man ikke gør brug af cyklen.  

Fitness Hotel Christiansminde har eget fitnessrum som frit kan benyttes af alle hotellets gæster. Vi inviterer også på løbetur hver torsdag morgen hvor vi viser vejen rundt i området, turen er ca. 4 km. og i et tempo hvor alle kan være med.

Hundepolitik Det er tilladt med “stille” og renlige hunde på værelset, såfremt det meddeles forud for opholdet. Merpris kr. 175,00 per hund. Hund på værelset skal forudbestilles. Respekteres dette ikke, opkræves der kr. 1000,- til dækning af ekstraordinær rengøring.  

Morgenkåber Hotel Christiansminde råder over flere badekåber der kan lånes i receptionen, hvis man fx skal have en morgendukkert i Svendborgsund.

 

Morgenmad I værelsesprisen er morgenmad inkluderet. Vores store morgenmadsbuffet kan nydes alle dage fra kl. 7.00-10.00. Er det en særlig lejlighed? Vi har selvfølgelig roomservice til vores morgenmad hvis i ønsker det!  

Parkering Hotel Christiansminde tilbyder gratis parkering på hotellets parkeringspladser.  

Rygning Alle værelser og lokaler på Hotel Christiansminde er røgfrie, alle værelser er dog udstyret med egen terrasse eller balkon hvor man er velkommen til at gå ud for at ryge. Respekteres dette ikke, opkræves der kr. 1000,- til dækning af ekstraordinær rengøring.  

Show Vi er behjælpelige med at finde underholdning ved forespørgsel.  

Trådløst netværk Der er gratis trådløst netværk på hele Hotel Christiansminde, brugernavn og password udleveres i receptionen.

Årstidens Festi smukke omgivelser

Har du styr på årstiden fest? Ellers hjælper vi gerne med at skabe den fest I ønsker.

Ferie OpholdI naturen

Oplev smukke Sydfyn og tag på ferie ophold på Hotel Christiansminde midt i naturen & tæt på byen.

For-SOMMER CAFÉNyd udsigten

Forkæl jer selv med lidt let og forfriskende i For-Sommer Caféen på Terrassen, mens I nyder udsigten og årstidens skønne stemninger.