OPLEV FYN

Der er mange spændende oplevelser på Fyn, Oplev Fyn har i denne video samlet lidt inspiration.

OPLEVELSER

Fyns skønne natur er en oplevelse værd, om du er på romantisk tur med partneren eller har børnene med, så er der oplevelser i særklasse i den fynske natur, om det er på en af de mange børnevenlige badestrande, en tur i skoven eller måske en tur på vandet i kajak eller måske en sejltur med veteranfærgen M/S Helge.  

Man kan også opleve et af de 123 slotte og herregårde der ligger på Fyn, de emmer alle af historie og gode fortællinger, og flere af dem har åbent for publikum hele eller dele af året, her vil man både kunne opleve musik, museer og forskellige events.   Fyn er også fuld af kulinariske oplevelser, man kan bl.a. opleve flere kulinariske markeder, Fyn byder også på mange spændende producenter af lækkerier, som f.eks. Løgismose, Konnerup og Ørbæk bryggerierne.  

Man kan ikke fortælle om Fyn og fynske oplevelser uden også at nævne H.C. Andersen, manden der for 200 år siden satte Danmark på verdenskortet hører hjemme i den Fynske hovedstad Odense. Forfatteren er verdenskendt for sine eventyr som Den Grimme Ælling og mange mange flere. Man kan besøge hans fødehjem og hans barndomshjem i Odense, eller om sommeren se et af hans eventyr levendegjort i Den Fynske Landsby.

I kan finde meget mere inspiration på visitfyns hjemmeside her.    

Har I brug for endnu mere inspiration, kan vi foreslå jer at tage et kig på campayas Fyn guide