ER DU TIL

Oplevelser til vand(s)

DYKNING

Mange forbinder eventyrlig dykning med mange fisk og planter med eksotiske destinationer som Indonesien, Caribien og lignende. Der er midlertidig mange, der overser, at man også kan finde fin og livlig dykning lige her i Danmark. Du vil helt sikkert blive overrasket over, hvor meget man kan finde i de danske farvande, hvis bare man ved, hvor man skal lede

kajak

Der er ikke mange meter fra terrassen og ned til vandet. Endnu nemmere bliver det med trapperne der går lige ned til stien og den lave ponton ved broen, hvorfra I kan stævne ud til hele det fantastiske Øhav.

Om I har egen kajak med eller lejer i nærområdet, så har vi plads til jer og jeres udstyr under hele jeres ophold.

stand up paddle

Kunne du tænke dig at opleve Øhavet på en helt ny måde? Så skal du tage på en Stand Up Paddle tur.
Dette er en helt unik mulighed for at komme på havnerundfart og opleve Svendborgs idylliske omgivelser, stående på et surfbræt.

lystfiskeri

Øhavet byder på mange forskellige fiskeområder, men øerne er det bedste.
Drejø, Skarø, Hjortø, Avernakø, Bjørnø og Birkholm er bare nogle af de dejlige øer som kan nås med færge, og som er perfekt til en dagstur.
Der er selvfølgelig også de store øer som Langeland, Ærø og Tåsinge, der også giver rig mulighed for fiskerioplevelser.

undervandsjagt

Har du en fisker gemt i maven? Og drømmer du om mere end at fange en havørred?
Så er et undervandsjagtskursus måske lige noget for dig! På Tåsinge kun 15 min kørsel fra Hotel Christiansminde, finder du firmaet Nicus Nature,
som har mange års erfaring indenfor frilufts oplevelser. 

Oplevelser til lands

golf

Tag på et uforglemmeligt golfophold på Hotel Christiansminde midt i den smukke sydfynske natur. Vi samarbejder med adskillige golfklubber på Fyn, bl.a. Fåborg Golfklub, Midtfyns Golfklub, Langelands Golfklub og Svendborg Golfklub, hvoraf sidstnævnte er placeret kun 5 km fra hotellet. 

vandring

Med hotellet liggende lige i knudepunktet for størstedelen af ruterne på Øhavsstien, finder I ikke et sted, der er tættere på naturen og et nemmere udgangspunkt til Øhavets fantastiske naturstier og vandreferie på Fyn.

Hotel Christiansminde ligger lige ud til vandet og I kan nemt bruge hotellet som udgangspunkt for dagsvandringer på de naturskønne stier.

bissen mtb 2020

Forkæl jer selv med et dejligt ophold i det skønne Christiansminde før eller efter det store Bissen MTB løb.

cykling

Heldagsture til Ærø eller Skarø. Ud i skovene vest for Svendborg, eller en tur på Thurø og Langeland.
Hotel Christiansminde ligger tilgængelig til færge og stisystemer som gør det nemt at komme rundt i hele det Sydfynske landskab på jeres cykelferie på Fyn.
Hotel Christiansminde tilbyder alle gæster gratis udlejning af cykler ved receptionen.

mountainbike

Tag vennerne med på mountainbike ophold i den smukke Sydfynske natur.

Hvem elsker ikke et godt track? Inden for en radius af 15 km finder I ikke mindre end 2 fantastiske spor, nemlig Svendborgsporet & Skovhuggeren. Prøv MTB på Fyn!

book ophold

  • Christiansmindevej 16, 5700 Svendborg
  • booking@christiansminde.dk
  • 62 21 90 00