book ophold

  • Christiansmindevej 16, 5700 Svendborg
  • booking@christiansminde.dk
  • 62 21 90 00

Klassisk Ophold

Forkæl dig selv eller en du holder af med et ophold på Hotel Christiansminde.

Hotellet har en helt unik placering tæt ved vandet, omgivet af den smukke Sydfynske natur, og samtidig i gåafstand til Svendborgs hyggelige havn og midtby.

forlænget ophold

Forkæl dig selv og dine nærmeste med et forlænget weekendophold på Hotel Christiansminde.
Hotellet har en helt unik placering tæt på vandet, omgivet af den smukke sydfynske natur, men samtidig i gåafstand fra Svendborg havn og midtby.

miniferie - tæt på naturen

Med Hotel Christiansmindes unikke placering tæt ved skov og vand, er det muligt at få præcis den miniferie man ønsker. Uanset om I ønsker en aktiv ferie med cykling, vandring, en tur på øhavet i kajak eller blot en afslappende ferie tæt på naturen, med tid til at nyde hinanden, så har vi rammerne for at give jer en fantastisk oplevelse.

golf

Tag på et uforglemmeligt golfophold på Hotel Christiansminde midt i den smukke sydfynske natur. Vi samarbejder med adskillige golfklubber på Fyn, bl.a. Fåborg Golfklub, Midtfyns Golfklub, Langelands Golfklub og Svendborg Golfklub, hvoraf sidstnævnte er placeret kun 5 km fra hotellet. 

mountainbike

Tag vennerne med på mountainbike ophold i den smukke Sydfynske natur.

Hvem elsker ikke et godt track? Inden for en radius af 15 km finder I ikke mindre end 2 fantastiske spor, nemlig Svendborgsporet & Skovhuggeren. Prøv MTB på Fyn!