book ophold

  • Christiansmindevej 16, 5700 Svendborg
  • booking@christiansminde.dk
  • 62 21 90 00

Kristi himmelfart ophold

Tag på et dejligt Kristi Himmelfart ophold og nyd foråret på Hotel Christiansminde. Oplev Svendborgs Zoologiske museum Naturama, de smukke omgivelser ved Egeskov Slot samt Svendborgs hyggelige og autentiske byliv. 

weekendophold

Forkæl dig selv eller en du holder af med et weekendophold på Hotel Christiansminde.

Hotellet har en helt unik placering tæt ved vandet, omgivet af den smukke Sydfynske natyr, og samtidig i gåafstand til Svendborgs hyggelige havn og midtby.

Deluxe ophold

Trænger du til at blive ekstra forkælet?
Nyd et deluxe ophold på Hotel Christiansminde tæt ved vand og skov. Få som ekstra: velkomstdrink, eftermiddags kaffe og kage og lidt lækkert på værelset. 

 

forlænget ophold

Forkæl dig selv og dine nærmeste med et forlænget weekendophold på Hotel Christiansminde.
Hotellet har en helt unik placering tæt på vandet, omgivet af den smukke sydfynske natur, men samtidig i gåafstand fra Svendborg havn og midtby.

miniferie - tæt på naturen

Med Hotel Christiansmindes unikke placering tæt ved skov og vand, er det muligt at få præcis den miniferie man ønsker. Uanset om I ønsker en aktiv ferie med cykling, vandring, en tur på øhavet i kajak eller blot en afslappende ferie tæt på naturen, med tid til at nyde hinanden, så har vi rammerne for at give jer en fantastisk oplevelse.