book ophold

  • Christiansmindevej 16, 5700 Svendborg
  • booking@christiansminde.dk
  • 62 21 90 00

Classic Ophold

Forkæl dig selv eller en du holder af med et ophold på Hotel Christiansminde.

Hotellet har en helt unik placering tæt ved vandet, omgivet af den smukke Sydfynske natur, og samtidig i gåafstand til Svendborgs hyggelige havn og midtby.

Deluxe ophold

Trænger du til at blive ekstra forkælet? Nyd et deluxe ophold på Hotel Christiansminde tæt ved vand og skov. Få som ekstra: velkomstdrink, eftermiddags kaffe og kage og lidt lækkert på værelset.

forlænget ophold

Forkæl dig selv og dine nærmeste med et forlænget weekendophold på Hotel Christiansminde.
Hotellet har en helt unik placering tæt på vandet, omgivet af den smukke sydfynske natur, men samtidig i gåafstand fra Svendborg havn og midtby.

miniferie - tæt på naturen

Med Hotel Christiansmindes unikke placering tæt ved skov og vand, er det muligt at få præcis den miniferie man ønsker. Uanset om I ønsker en aktiv ferie med cykling, vandring, en tur på øhavet i kajak eller blot en afslappende ferie tæt på naturen, med tid til at nyde hinanden, så har vi rammerne for at give jer en fantastisk oplevelse.

Dansk top festival 2021

19. til 22. august 2021

Cirkuspladsen i Christiansminde danner rammen om årets Dansk Top festival, og med et dejligt værelse på Hotel Christiansminde, bliver I naboer til festivalen. Her kan I stå op til en stor, lækker morgenbuffet, og så kan I så let som ingenting spadsere frem og tilbage, til og fra festivalen, hvis I trænger til et hvil på værelset undervejs. 

golf

Tag på et uforglemmeligt golfophold på Hotel Christiansminde midt i den smukke sydfynske natur. Vi samarbejder med adskillige golfklubber på Fyn, bl.a. Fåborg Golfklub, Midtfyns Golfklub, Langelands Golfklub og Svendborg Golfklub, hvoraf sidstnævnte er placeret kun 5 km fra hotellet. 

mountainbike

Tag vennerne med på mountainbike ophold i den smukke Sydfynske natur.

Hvem elsker ikke et godt track? Inden for en radius af 15 km finder I ikke mindre end 2 fantastiske spor, nemlig Svendborgsporet & Skovhuggeren. Prøv MTB på Fyn!