OVERNATNING PÅ FYN, LIGE I VANDKANTEN

PÅ HOTEL CHRISTIANSMINDE FÅR DU OVERNATNING i SVENDBORG MED EN HELT UNIK PLACERING PÅ FYN TÆT PÅ VANDET, OMGIVET AF DEN SMUKKE SYDFYNSKE NATUR.

Det er nemt at komme til Christiansminde. Nyd turen i bil, med tog, med bus, på cykel eller vandrende ad Øhavsstien på det smukke sydfyn. Eller kom sejlende hertil og læg til ved hotellets bådebro.
Hotel Christiansminde er et 4-stjernet hotel. Indbydende, smukt og funktionelt. Et ophold her er en fryd for sjælen, hvad enten du er her på ferie, kursus eller til konference.
Vælg mellem 98 rummelige værelser og suiter, alle med egen sydvendt altan eller terrasse, samt egen indgang. De fleste værelser med udsigt over Svendborg Sund og sydfyn.
Læs mere om vore værelser her

Overnatning på sydfyn med gode faciliteter og mange muligheder.

Her er mange muligheder for aktiviteter – på hotellet og i nærområdet. Vi tilbyder gode faciliteter og særlige ophold til bl.a. dykkere, kajakroere, cyklister og vandrere. Vi er gerne behjælpelige, hvis der er andre fysiske udfoldelser du ønsker at dyrke i den skønne natur eller på vandet.
Læs mere om vore Outdoor produkter her

I køkkenet på Hotel Christiansminde fokuserer vi på at forkæle vore gæster med nordisk inspireret mad, som i videst mulig omfang er baseret på lokale råvarer
Læs mere om vores Panorama Restaurant her

Få inspiration til flere oplevelser på Fyn, via Fynguide

Panorama Restaurant på Hotel Christiansminde
Spis på Panorama restauranten med udsigt over Svendborg Sund og sydfyn
Havkajak - Outdoor Hotel Christiansminde
Mulighed for maser af outdoor aktiviteter på Hotel Christiansminde nær Svendborg
Luk menu