HEARTLAND FESTIVAL PÅ EGESKOV SLOT

Vivienne Westwood på Heartland Festival 2019
vivienne Westwood er på Heartland Festival 2019

Kom og oplev Heartland Festival på Egeskov Slot
d. 30. maj – 1. juni 2019.

Heartland er en festival med fokus på musik, mad, kunst og samtaler.

Efter en fantastisk succes i sine 3 første år følges successen nu op med endnu et overflødighedshorn af spændende kunstnere i disse historiske rammer.

I 2019 kan du bl.a. møde internationale ikoner som Vivienne Westwood, Jonathan Franzen, Solange m.fl. samt kendte danskere som Hella Joof og Jonathan Spang, Helle Thorning Schmidt & Vincent Hendrinks.

Det bliver helt sikkert IKKE kedeligt!

HEARTLAND FESTIVAL TILBUD:

På Hotel Christiansminde får I alt hvad I skal bruge til festivalen:

  • Partout billet eller endagsbillet
  • Overnatning med morgenmad
  • Bustransport direkte fra hotellet til festivalen og retur, så du kan lade bilen stå sikkert – og gratis – på hotellet.

PARTOUTBILLETTER

  • 2 Overnatninger i dbl. værelse
  • 2 x Stor morgenbuffet
  • Bustransport til og fra festivalen, 2 dage

Fra kr. 3.150,- pr. person i dbl. værelse

ENDAGSBILLETTER

  • /overnatning/vaerelser/1 Overnatninger i dbl. værelse
  • 1 x Stor morgenbuffet
  • Bustransport til og fra festivalen, 1 dag

Fra kr. 1.675,- pr. person i dbl. værelse

TILKØB

  • Ekstra nat inkl. morgenmad og bus t/r


Kr. 650,- pr. pers. pr. nat

Book dit Heartland ophold via mail booking@christiansminde.dk eller på telefon +45 6221 9000

OM HEARTLAND FESTIVALEN

Heartland festivalen på Egeskov Slot er en unik tilføjelse til det danske festival landskab. En festival der for alvor tager fat om den komplette oplevelse. En festival der lægger sig direkte op ad den tid vi lever i, med fokus på musik, mad, kunst og samtaler. En festival, der danner et kompas om vores samtid og dit velvære.

Festivalen finder sted på Egeskov Slot, knap to timer fra København, og kun 20 minutter fra Hotel Christiansminde. Slottet er med sin renæssancearkitektur og enestående parker den perfekte ramme om en festival om vores egen tid: Med hverdagen på afstand er det både lettere at more sig og se skarpere på den tid, vi lever i.

Programmets fire dele passer nøje til Heartlands “live-situation” og tilbyder tilsammen et kompas til vores tid anno 2019. Musikken kan starte en fest på et øjeblik, og samtidig tegne et billede af vores tilværelse. Maden rører os her og nu hver eneste dag – og den er samtidig afgørende for vores globale fremtid. Kunsten er vigtig, fordi den undersøger vores virkelighed og kommer med korrektioner af de kompasser vi plejer at følge. Og samtalen – måske den vigtigste live-event mennesket nogen sinde har skabt – er den stærkeste vej til et fællesskab med andre mennesker.

Se programmet her.

Luk menu