RESTAURANT CHRISTIANSMINDE SVENDBORG

Svendborg er bl.a. kendt for sit årlige store fødevaremarked Kulinarisk Sydfyn, og for optagelsen i Cittaslow. Bag Cittaslow ligger visionen om at øge livskvaliteten, fremme det gode liv og værdier som bæredygtighed, kvalitet og lokale produkter er et must. Værdier og visioner som Svendborg og Restaurant Christiansminde på Hotel Christiansminde har til fælles.

Køkkenet tilbereder hver dag gastronomiske oplevelser til vores gæster. Med inspiration i det nordiske køkken, sammensætter køkkenchef Rasmus Urup menuer af sæsonens friske råvarer, som altid handles lokalt, når det er muligt. Fra restauranten kan udsigten over Svendborgsund og det Sydfynske Øhav nydes. Og når vejret tillader det, kan middagen indtages på restaurantens store terrasse.

Restauranten er åben for alle, dagligt – til morgenmad, frokost og aften.

Grundet Covid-19 har restauranten lukket søndag aften frem til den 28. februar 2021. Vi opfordre til at reservere bord da der kan forekomme ændringer i åbningstiderne i ugens løb.

Bestil bord på +45 62 21 90 00 eller booking@christiansminde.dk

Mangler du en god idé til en gave, som med garanti vil blive værdsat? Så forær et gavekort til vores Panorama Restaurant – alle elsker et godt måltid.