Næste Gastro Week er i uge 6/7 2020 

Den smukke udsigt ud over Svendborgsund og det Sydfynske Øhav skaber rammerne for fantastiske madoplevelser i Hotel Christiansmindes restaurant. Restauranten er en del af bevægelsen Cittaslow, hvor bæredygtighed, kvalitet og lokale råvarer tillægges særlig værdi. 

Nordisk inspireret køkken

Intet er overladt til tilfældighederne, når Rasmus Urups og det øvrige køkkenteam tryller velsmagende og lækre retter frem med inspiration hentet fra det nordiske køkken. Menuen for Gastro Week er en helt særlig gastronomisk oplevelse komponeret af friske, lokale og kvalitetssikre råvarer.

En aften på Hotel Christiansminde er forkælelse på højt niveau, når årstidens nordiske smage kombineres med den betagende smukke udsigt.

Vores seneste Gastro menu:

Forret: Gravet havtaske på citron fløde og tang

Hovedret: Filet af krondyr i svampe souffle og rillette af kølle på skorzonerrod, jordskokker og rødbede 

Dessert: Æble og hyben variation

Luk menu