Mortens aften

Den 10. november er der tradition for at spise gås eller and, det er nemlig Mortensaften og denne velsmagende tradition kan I nu være med til at værne om på Hotel Christiansminde når vi serverer andesteg i restauranten. 

Intet er overladt til tilfældighederne, når køkkenchef Rasmus Urup og hans  køkkenteam fremtryller velsmagende og lækre retter med inspiration hentet fra det nordiske køkken. En aften på Hotel Christiansminde er forkælelse på højt niveau, når årstidens nordiske smage kombineres med den betagende smukke udsigt. 

Menuen:
* Gravet havtaske på citronfløde, tang og fennikel.
*Klassisk andesteg med brune kartofler, halve æbler, chips, rødkål og andesauce.
*Creme brulé med havtorns sorbet

Kun 395,- kroner pr. person

Book jeres bord allerede nu
Tlf.: 62 21 90 00 eller booking@christiansminde.dk

Den smukke udsigt ud over Svendborgsund og det Sydfynske Øhav skaber rammerne for fantastiske madoplevelser i Hotel Christiansmindes restaurant. Restauranten er en del af bevægelsen Cittaslow, hvor bæredygtighed, kvalitet og lokale råvarer tillægges særlig værdi. 

Luk menu