Af restauranter i Svendborg er restauranten på Hotel Christiansminde i særklasse

Restaurant Svendborg
Restaurant Svendborg med en fantastisk udsigt

Når du søger restaurant i Svendborg, og det gerne må være noget særligt, så besøg Hotel Christiansminde.

Her får du serveret retter, der er inspireret af det franske og japanske køkken, lavet af de bedste – og gerne økologiske – råvarer. Så vidt det er muligt, stammer det hele fra lokale landmænd.

Få restauranter i Svendborg kan tilbyde både en stor kulinarisk oplevelse og en enestående beliggenhed, men det kan vi. Hotel Christiansminde ligger helt ud til vandet, med en fantastisk udsigt over Svendborgsund og omgivet af skov og gule rapsmarker.

Besøg Hotel Christiansminde næste gang, du skal på restaurant med familien eller din eneste ene. Se mere om Panorama Restauranten her.

Restaurant Svendborg – Hold din fødselsdag på den smukkest beliggende

Leder du efter en restaurant i Svendborg, som har de rette rammer og den helt rigtige menu til din fødselsdagsfest, sølvbryllup eller en anden festlig begivenhed, så kontakt Hotel Christiansminde. Sammen lægger vi en plan for din fest, så den bliver præcis, som du drømmer om.

Vi er sandsynligvis den restaurant, som har de mest naturskønne omgivelser og de vil sætte prikken over i’et til din fest.

Fra vores festlokaler har du og dine gæster en fabelagtig udsigt over Svendborgsund og det Sydfynske Øhav, og når I trænger til lidt frisk luft, er der kun få meter ned til vandet. Bestil bord på +45 62 21 90 00 eller booking@christiansminde.dk