KONFIRMATION OG BARNEDÅB PÅ CHRISTIANSMINDE I SVENDBORG

KONFIRMATION

Hold konfirmation i Svendborg i de skønneste omgivelser – vi har de ideelle rammer for jeres fest både udendørs og indendørs.

Træder dit barn snart ind i de voksnes rækker? Konfirmationen er en vigtig milepæl for ethvert ungt menneske, og derfor skal konfirmationsfesten naturligvis også være mindeværdig for både værten, familien og gæsterne.

Hos Hotel Christiansminde i Svendborg står vi klar til at hjælpe jer med at skræddersy festen, præcis som I ønsker den. Vi tilbyder flere forskellige selskabslokaler, alle med hver deres særpræg, så mulighederne er mange. Fælles for vores festlokaler er, at de alle har udsigt over det billedskønne Svendborgsund.

Hvis I er interesseret i at holde jeres konfirmationsfest hos os eller ved spørgsmål, er I altid velkommen til at ringe til os på tlf. 62 21 90 00, eller sende os en mail på booking@christiansminde.dk.

Hent vores anbefalede konfirmationsmenu som pdf-fil her – lige til at printe ud og gemme sammen med de andre festforberedelser.

BARNEDÅB

Hold jeres barnedåb i natursmukke omgivelser nær Svendborg på Hotel Christiansminde.

Vi ved, at barnedåben er en ganske særlig dag for jer og jeres barn. Hos os kan I derfor holde barnedåb i et af vores festlige lokaler med charmerende udsigt over Svendborgsund. Her kan I læne jer tilbage og nyde jeres fest med venner og familie, og trygt overlade alt det praktiske til os.

De smukke omgivelser nær Svendborg inkluderer blandt andet store græsarealer ned mod sundet, velegnet til en gåtur ved havet til dem, som ønsker at røre sig lidt mellem retterne. De omkringliggende naturarealer er også ganske ideelle til en gåtur med barnevognen, når dagens hovedperson har brug for en velfortjent lur.

Hvis I er interesseret i at holde jeres barnedåbsfest hos os, så ring på tlf. 62 21 90 00, eller send os en mail på booking@christiansminde.dk, for at høre mere om hvordan vi skaber den perfekte dag for jer.