Vandring

Opholdet inkluderer

2 overnatninger i dobbeltværelse

2 x 2-retters menu i panorama restauranten

2 x morgenbuffet

Pris

Fra kr. 1.495,- pr. person

Eller kontakt os for booking

Vandreferie Fyn – I hjertet af Øhavsstien

Med hotellet liggende lige i knudepunktet for størstedelen af ruterne på Øhavsstien, finder I ikke et sted, der er tættere på naturen og et nemmere udgangspunkt til Øhavets fantastiske naturstier og vandreferie på Fyn.

Hotel Christiansminde ligger lige ud til vandet og I kan nemt bruge hotellet som udgangspunkt for dagsvandringer på de naturskønne stier.

Alle kan deltage på en vandreferie på Fyn

Øhavsstien byder på oplevelser som alle kan deltage i. Ruterne starter på 20 km. og slutter på 40 km. længde, med fri mulighed for at kombinere ruterne undervejs og gøre dem længere, hvis man ønsker. I alt strækker ruterne sig over 220 km langs øhavets fantastiske natur, så I har massere af naturskønne stier, lige uden for døren.

Læs mere om Øhavsstien

Vandreferie på sydfyn

Vandreferie Fyn - Nord, Syd, Øst, Vest?

Uanset hvilken retning I vælger og hvordan I vil derhen, om det er på hjul den ene vej og ben den anden, så er vi behjælpelige med at finde en løsning, der passer til jeres behov og vandreferie, samtidig med at vi selvfølgelig er behjælpelige med fyldige og lækre madpakker fra hotellet – så den gode energi på turen er sikret.

Tæt på Svendborg by

Vil I også gerne opleve lidt byliv imens I er afsted? Hotellet ligger blot 1,5 km fra gågaderne i Svendborg by og der er dermed ikke langt til en fantastisk eftermiddag i en af landets gamle maritime købstæder. Svendborg by rummer alt fra små specialbutikker til fantastiske fødevarer og oplevelser i byens rum, hele året rundt.

Kultur og natur i ét

Der sker altid noget i Svendborg. Fra store livekoncerter i de gamle havnebygninger til strandbar og nordens største fødevaremarked i centrum. Svendborg spænder bredt og har noget for alle interesser, både børn og voksne, unge og gamle, de naturelskerne og by-menneskerne. Så kom og oplev livet ved det helt unikke Øhav.

Find inspiration til din vandreferie

I kan altid finde endnu mere info om vandreferie på Fyn samt Øhavsstiens muligheder og oplevelser for jer – i vores reception og på følgende sider.

https://www.detsydfynskeoehav.dk/

https://www.visitfyn.dk/

https://www.naturturisme.dk/

http://www.vagabondtours.dk/

Gavekort til vandreferie på Øhavsstien

Forkæl én du holder af med et vandreferie ophold på Hotel Christiansminde for 2.

MTB

Læs om MTB

Klik her

CYKLING

Læs om cykling

Klik her

GOLF

Læs om golf

Klik her

DYKNING

Læs om dykning

Klik her

KAJAK

Læs om kajak

Klik her

STAND UP PADDLE

Læs om stand up paddle

Klik her

LYSTFISKERI

Læs om lystfiskeri

Klik her

UNDERVANDSJAGT

Læs om undervandsjagt

Klik her