Tag på et uforglemmeligt weekendophold på Fyn ved bredden af det funklende Svendborg sund

Weekendophold Fyn
Weekendophold Fyn ved det Sydfynske øhav

Forkæl dig selv og din familie med et dejligt og uforglemmeligt weekendophold på Hotel Christiansminde 5 km uden for Svendborg og helt ned til dejlige Svendborgsund ved porten til det Sydfynske øhav.

Vi byder jer hjertelig velkomne lørdag eftermiddag med kaffe og kage samt en velkomstdrink.

Lørdag aften byder vi på en lækker 3-retters middag i vores kulinariske restaurant, med efterfølgende kaffe. Natten tilbringes i et dejligt lyst værelse med et strejf af duften fra det friske saltvand, og efter en god og rolig nattesøvn vågner I op til den helt store morgenbuffet.

Et weekendophold på Fyn hos os er en oplevelse man bærer med sig – og så er det tilmed til at betale sig fra.

Ring gerne til os og hør nærmere og læs også mere detaljeret her på hjemmesiden om vores mange tilbud.

Weekendophold Fyn – Vælg et lækkert ophold på hotel og resort Christiansminde

Weekendophold Fyn - Spisning på sundet
Weekendophold Fyn med spisning ved sundet

Vær god ved dig selv – du fortjener det. Inviter din kone, din mand, din kæreste eller hvorfor ikke hele familien på et usædvanligt lækkert og afslappende weekendophold på hotel og resort Christiansminde ved bredden af det smukke Svendborgsund.

Masser af aktiviteter for de yngste i familien, egen badestrand og stor badebro, lækker restaurant med panoramaudsigt og lyse, dejlige værelser med udsigt over sundet.

Læs mere her på hjemmesiden om attraktive weekendophold på romantiske hotel Christiansminde og bestil et weekendophold, hvor I virkelig vil føle jer hjemme, selv om I ikke er det.

Luk menu